Artikeln publicerades 14 januari 2021

Nya e-postadresser till alla inom utbildningsförvaltningen

I morgon den 15 januari slår ändringen av utbildningsförvaltningens e-postadresser igenom. Alla som jobbar inom skola, förskola, vuxenutbildning med mera, fick ny ändelse i sin e-postadress i början av december 2020 och i morgon stängs de gamla adresser ner.

Ny adress

Ändringen gäller bara all personal och funktionsadresser inom kommunala grundskolor och förskolor, gymnasieskolor, Kunskapskällan, Vuxenutbildningen, kansliet och övriga verksamheter som Utbildningsförvaltningen ansvarar för. Andra förvaltningar och verksamheter i kommunen påverkas inte.

Den nya adressen är namn.efternamn@edu.ronneby.se och från och med den 15 januari 2021 fungerar inte de gamla adresserna.

Uppdatering av publicerad information

Information har skickats ut till vårdnadshavare och elever via Skola 24 och via skolornas egna kanaler. Arbetet med att byta ut adresserna på ronneby.se och övriga webbplatser inom verksamheten påbörjades i början av december, men det kan finnas enstaka sidor där ändringen inte ännu är klar. 

Skickar du mejl till de gamla adresserna så får du besked om att adressen inte längre finns. Du kan då manuellt justera e-postadressen efter namnet till @edu.ronneby.se i ditt mailprogram.