Påtorps förskola

Påtorps förskola

Välkommen till Påtorps förskola! Vår förskola i centrala Ronneby erbjuder en tillåtande miljö med kompetenta, inspirerande och engagerade pedagoger.
Vår vision på Påtorps förskola är "Förskolan ska präglas av engagemang, utveckling, lekfullhet och glädje."

Hos oss möts barn och pedagoger med olika familjespråk, bakgrund och erfarenheter. Vi ser olikheter som en tillgång och styrka i mötet med vårt mångkulturella samhälle.

Här finns en avdelning Smaragden. Vi har egen utegård, men även närhet till Brunnsparken samt skog och strövområde. Att varje dag vistas utomhus för att leka, uppleva och lära ser vi som självklart. Genom gemensamma upplevelser där barnen får använda alla sina sinnen blir deras lärande mer varaktigt och meningsfullt.

Maten på förskolan lagas på Knut Hahn-skolan. För oss är våra måltider fantastiska tillfällen att se varje barn och ge alla barn möjlighet att i lugn och ro få göra sin röst hörd. Vi försöker därför skapa lugna måltider där alla barn sitter ner tillsammans med avdelningens pedagoger. Både yngre och äldre barn äter på respektive avdelning tillsammans med pedagoger som är kända för barnet.

Adress och kontaktuppgifter till Påtorps förskola

Besöksadress:
Folkparksvägen 15
372 38 Ronneby

Kontakta Påtorps förskola

Avdelning

Telefon

Smaragden

0457-61 72 13


Rektor, förskola
Annica Karlsson
0457-61 71 53
annica.karlsson2@edu.ronneby.se

Administratör
Marie Dennheim
0457-61 72 21
marie.dennheim@edu.ronneby.se
Telefontid måndag-fredag kl 10-12, 13-14.