Kalleberga 1:3

Planförslaget medger en utveckling av Junibackens förskola och en varierad bostadsutveckling i området. Detaljplanen har varit utställd på samråd och förslaget bearbetas nu inför granskning.

Planarbetet påbörjades av Miljö- och byggnadsnämnden enligt beslut den 2018-09-26 § 220. Planarbetet har därefter omfördelats till Kommunstyrelsen som fattade beslut om godkännande för samråd den 2021-11-02 § 386. Detaljplanen är förenlig för Översiktsplan för Ronneby 2035 Länk till annan webbplats. och går enligt ett standardförfarande.

Synpunkter och förslag

Förslaget har varit utställt på samråd under tiden 2021-11-20 till och med 2021-12-12. Samrådshandlingarna finns fortfarande tillgängliga digitalt längre ner på denna sida. Planförslaget bearbetas nu utifrån inkomna synpunkter under samrådet. Därefter kommer planförslaget att finnas stillgängligt för granskning. Under granskningen är det åter igen möjligt att formellt framföra synpunkter på planförslaget.

Du behöver programmet Adobe Reader Länk till annan webbplats. Länk till annan webbplats. eller liknande för att kunna öppna PDF-filer.

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration