Hoby 19:1 - Ny förskola i nordöstra Bräkne Hoby

Kommunstyrelsen beslutade i maj 2021 om ett nytt uppdrag för detaljplaneläggning av en ny förskola i nordöstra Bräkne Hoby. Uppdraget är en följd av det planrogram som gjorts för stadsdelen.

Under 2020 arbatede Ronneby kommun fram ett övergripande planprogram för stadsdelen Sanden i Bräkne Hoby. Planprogrammet studerade vilka möjligheter som finns att bygga en ny förskola i stadsdelen. I planprogrammet studerades flera olika platser och nu har kommunstyrelsen valt att gå vidare med ett av alternativen. Nästa steg är att detaljplanelägga platsen för att mer i detalj reglera hur den skulle få bebyggas.

Prenumerera på ändringar

Vill du få e-post när sidorna med detaljplaner ändras så kan du välja att prenumerera på sidorna genom att fylla i din e-postadress här nedan. Din e-postadress sparas då på den serverpark som hemsidan ligger på, och används till automatiska utskick när sidorna uppdateras. Genom att anmäla dig till prenumerationen så samtycker du till att din e-postadress lagras och används för automatiska utskick. Du kan välja att avsluta prenumerationen när du vill, och e-postadressen tas då bort.

Hantera prenumeration