Visit Ronneby

Här hittar du information om vad du kan göra, vart du kan bo, tips på trevliga restauranger och mycket mer. I vår evenemangskalender kan du se vad som händer i Ronneby just nu och framöver. Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten!

Ronneby Turistinformation
Västra Torggatan 1
372 30 Ronneby

0457-61 75 70
turist@ronneby.se

Det händer i Ronneby

 • Skörde- och växtmarknad

  Skördemarknad Hoby
  En dag med marknad, musikunderhållning, föreläsningar och mycket mer.

 • Ronneby NU

  Ronneby NU
  Den 23 september är det dags för Ronneby NU - näringslivsmässan för hela familjen. Mässan vänder sig till dig som bor eller verkar i Ronneby, ung som gammal.

 • Höstglöd

  Höstglöd
  Höstglöd är ett samarbete mellan fyra gårdar; Johannishus Gods, Susanne Demåne, Per Brunberg och Äggaboden. Det är ca 5 min mellan gårdarna längs en sträcka genom vår del av vårt vackra landskap. Gemensamt för de fyra gårdarna är mat, dryck och kultur.

 • Hitta ut och upptäck Ronneby tätort

  Kartan Hitta ut släpps den 1 maj
  Den första maj släpptes Hittaut Ronneby, både som fysisk karta, på app och webbplats. På kartan finns checkpoints utmarkerade som du ska hitta och kan registrera i mobil-appen eller på hemsidan hittaut.nu.

 • Loppmarknad på söndagar

  Bild på saker från loppmarknaden i Brunnshallarna, Brunnsparken
  Den populära loppmarknaden i Brunnshallarna fortsätter. Varje söndag samlas glada besökare för att fynda bland leksaker, porslin, kläder, konst och mycket mer.