Visit Ronneby

Här hittar du information om vad du kan göra, vart du kan bo, tips på trevliga restauranger och mycket mer. I vår evenemangskalender kan du se vad som händer i Ronneby just nu och framöver. Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten!

Ronneby Turistinformation
Västra Torggatan 1
372 30 Ronneby

0457-61 75 70
turist@ronneby.se

Det händer i Ronneby


 • 15 jun

  Ronnebyexpressen

  RonnebyExpressen
  Fredag 22/6 (midsommarafton) och lördag 23/6 (midsommardagen) går tåget inte. Övriga tider hittar ni i tidtabellen i länken nedan.


 • 22 maj

  Skärgårdstrafiken invigs

  Skärgårdsbåten Spättan på Ronnebyån, sommaren 2017
  Den 20 juni invigs den nya Kustlinjen som knyter samman Karlskrona, Ronneby och Karlshamn i Ronnebyhamn. Men redan nu kan du vara med och vinna en resa i skärgården.

 • 25 apr

  Ny hemsida

  Anledning till att vi byter hemsida är att vi bytt webbverktyg. Vi byter webbverktyg för att hemsidan ska fungera lika bra i mobiler och surfplattor som på dator och att den ska klara nya tillgänglighetskrav. Den nya hemsidan har också fått ett utseende som följer den nya grafiska profilen.

 • 23 apr

  Årets besöksguide är här!

  Nyfiken på vad du kan göra i Ronneby eller vill du ha tips på boende och restauranger? Information och inspiration inför och under ditt besök i Ronneby hittar du i vår besöksguide. Ladda ner eller beställ årets Visit Ronneby.


 • 23 apr

  Loppmarknaden igång

  Bild på saker från loppmarknaden i Brunnshallarna, Brunnsparken
  Den populära loppmarknaden i Brunnshallarna är igång. Varje söndag samlas glada besökare för att fynda bland leksaker, porslin, kläder, konst och mycket mer.

 • 14 dec

  Lars Winnerbäck till Brunnsparken

  Evenemangsbild för Lars Winnerbäck den 8 juli
  En av Sveriges mest folkkära artister kommer till Ronneby. Den 8 juli står Lars Winnerbäck på scen mitt i vackra Ronneby Brunnspark. Det blir en kväll med skön musik i en vacker omgivning.