Visit Ronneby

Här hittar du information om vad du kan göra, vart du kan bo, tips på trevliga restauranger och mycket mer. I vår evenemangskalender kan du se vad som händer i Ronneby just nu och framöver. Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten!

Ronneby Turistinformation
Västra Torggatan 1
372 30 Ronneby

0457-61 75 70
turist@ronneby.se

Det händer i Ronneby

 • 12 jul

  Hitta ut och upptäck Ronneby tätort

  Kartan Hitta ut släpps den 1 maj
  Den första maj släpptes Hittaut Ronneby, både som fysisk karta, på app och webbplats. På kartan finns checkpoints utmarkerade som du ska hitta och kan registrera i mobil-appen eller på hemsidan hittaut.nu.

 • 15 jun

  Ronnebyexpressen

  RonnebyExpressen
  Välkommen ombord lilla tåget som tar dig från torget till den vackra Brunnsparken. Tågets normala tider hittar ni i tidtabellen i länken nedan.

 • 22 maj

  Skärgårdstrafiken

  Skärgårdsbåten Spättan på Ronnebyån, sommaren 2017
  Den 20 juni invigdes den nya Kustlinjen som knyter samman Karlskrona, Ronneby och Karlshamn i Ronnebyhamn. Men redan nu kan du vara med och vinna en resa i skärgården.

 • 23 apr

  Årets besöksguide är här!

  Nyfiken på vad du kan göra i Ronneby eller vill du ha tips på boende och restauranger? Information och inspiration inför och under ditt besök i Ronneby hittar du i vår besöksguide. Ladda ner eller beställ årets Visit Ronneby.


 • 23 apr

  Loppmarknaden igång

  Bild på saker från loppmarknaden i Brunnshallarna, Brunnsparken
  Den populära loppmarknaden i Brunnshallarna är igång. Varje söndag samlas glada besökare för att fynda bland leksaker, porslin, kläder, konst och mycket mer.