Visit Ronneby

Här hittar du information om vad du kan göra, vart du kan bo, tips på trevliga restauranger och mycket mer. Välkommen till Ronneby - den moderna kurorten!

Ronneby Turistinformation
0457-61 75 70
turist@ronneby.se

Det händer i Ronneby

 • Det händer i Ronneby!

  Omslagsbild
  Nu är den här! Sommarens Händer i Ronneby - en guide fullmatat med tips och inspiration för härliga aktiviteter i sommar!

 • live.ronneby.se 

  RonnebyLiveVisit
  Här kan du hitta allt från utflyktsmål, badplatser och badtemperaturer, vandringsleder och mycket mer.live.ronneby.se Länk till annan webbplats. har byggts för att kunna ge dig som invånare eller besökare i Ronneby kommun all möjlig information om vad som händer de närmsta 15 timmarna i kommunen på ett enda ställe.

 • Kallebåten till Karön

  Karöline
  Våren är här och Kallebåten är sjösatt, välkomna ombord och tura över från Ekenäs. Njut av den vackra naturen och vandra runt ön med de anrika husen.

 • Vår i Ronneby!

  Brunnsparken
  Tid att njuta utomus! Våren och värmen är här, naturen lockar och bjuder på härliga aktiviteter!Fortsätt var rädda om varandra, håll avstånd och spendera ledig tid med enbart de närmsta. Det finns många fina möjligheter att umgås utomhus.Här på sidan Länk till annan webbplats. har vi samlat tips och inspiration för hela familjen.Vi önskar er en härlig i vår vackra kommun där små upptäckter kan bli till stora upplevelser!

 • Hitta ut och upptäck Ronneby

  HittaUT
  Den 17 april var det premiär för Hittaut Ronneby, både som fysisk karta, på app och webbplats. På kartan finns checkpoints utmarkerade som du ska hitta och kan registrera i mobil-appen eller på hemsidan hittaut.nu.

 • Karön och Ekenäs i sommar!

  Karön med brygga
  Njut av skärgårdsliv på Karön och Ekenäs i sommar! Härligt avkopplande stugliv med havet och naturen som granne, boka din stuga redan idag!

 • Utställningar på Kulturcentrum

  Kulturcentrum mars2021
  Utställningar på Kulturcentrum!Gripande berättelser visas i fotografiska verk av Moustafa Jano - Small Dreams och Ronnebysonen Kim Demåne bjuder på tänkvärd och färgstark konst med sin utställning Human City.Dessutom nostalgi med kockums emalj i regnbågens alla färger!

 • Tillsammans för Ronneby!

  Tillsammans för Ronneby
  Tilsammans gör vi skillnad! Fortsätt håll ut och håll avstånd, var rädda om varandra och fortsätt stötta Ronnebys företag.

 • Friluftslivets år - luften är fri!

  Luften är fri
  Friluftslivets år 2021 är igång!

 • Ronnebybibblan babblar

  BiblanBabblar
  Ronnebybibblan babblar är Ronneby biblioteks nya bibliotekspodd!

 • Guidade app-vandringar i Ronneby

  AppenGrön
  Ladda ner gratis-appen som tar dig med på en guidad tur, när du vill!

Tillsammans skyddar vi varandra!

Stanna hemma om du är sjuk, undvik trängsel och håll dig uppdaterad om vilka råd och restriktioner som gäller i Blekinge. Läs mer på krisinformation.se Länk till annan webbplats.

Tips! Ladda hem appen guidade vandringar och bege dig ut på en guidad tur i de historiska kulturkvarteren i Bergslagen, eller i vackra Brunnsparken.

Appen är gratis och finns att ladda ner på Google Play och App Store på svenska och engelska.

Länk för nedladdning via Google Play Länk till annan webbplats.

Länk för nedladdning via App Store Länk till annan webbplats.

Eller använd en QR-läsare i din telefon och skanna QR-koden nedan.

QRkod appen

Senaste nytt i social media