Du är här: Invånare/Uppleva & göra/Ung i kommunen/Sommarkollo 2017

Sommarkollo 2017

Ansökan om plats till årets sommarkollo! Anmälan senast 8 maj.

Nu är det dags att anmäla sig till sommarens Kollo. I år blir det två tillfällen av en veckas läger på Järnavikspensionat.

Årets Kolloveckor är:
Vecka 25 (mån 19 juni – tor 22 juni) för dig i åk 4
Vecka 26 (mån 26 juni – fre 30 juni) för dig i åk 5-6

Antal platser och kostnad
Varje vecka finns det plats för max 22 deltagare. Får vi in fler anmälningar kommer vi att lotta ut platserna och sätta upp resterande på reservlista.
Avgiften är 600:- för vecka 25 och 800:- för vecka 26.
Om ni har turen att komma med på Kollot kommer ni att få mer information hemskickat under vecka 22.

Anmälan senast 8 maj
Du kan anmäla ditt barn via formuläret här nedan eller skriva ut anmälningsblanketten (finns i pdf-filen som du hittar här till höger på sidan) och lämna in den till fritidsgården. Anmälan måste vara inne senast fredag den 8 maj. 

Aktiviteter
Vi kommer under veckan att bada, pyssla, äta och trivas tillsammans. Vi kommer att ha en tävling under veckan som heter kollokampen som kommer att bestå av småtävlingar under hela veckan!
Alla lägerdeltagare kommer att få en Kollotröja. Därför är det viktigt att ni skriver barnets tröjstorlek när i skickar in anmälan.

Logi
Både deltagarna och ledarna sover på pensionatet. Barnen sover i rum med 3-4 barn i varje rum.

Majblommefonden kan hjälpa till med avgiften
Tänk på att du kan söka pengar till Avgiften via Majblommefonden. Kontakta skolsköterskan på respektiveskola för mer information.

Hör av dig om du har frågor
Frågor om Kollot besvaras gärna av Richard Frostdahl som du når på telefon 0766-489223 eller via mail till richard.frostdahl@ronneby.se

Ps) Vill man komma med samma vecka som någon kompis kan man skriva detta i rutan "övrig information" i anmälningsformuläret. Vi kan dock inte lova något eller ta hänsyn till kompisval vid tilldelningen av platser.

ANMÄLAN

Vilken vecka ansöker du om plats? (Obligatoriskt fält)
  
Skimkunnig: (Obligatoriskt fält)
Tröjstorlek (Obligatoriskt fält)