Du är här: Invånare/Företag/Nyheter/Let´s fall in love

Guldläge i Ronneby, Let´s fall in love

Ett stort och välförtjänt grattis till Markisol Holding AB, årets Made In Ronneby företag!

Unik världspremiär på årets Guldekengala, Ronnebyfilmen Guldläge i Blekinge, Let´s fall in love. Stort grattis till alla vinnare av Guldekar. Ett alldeles eget och extra stort grattis till årets Made In Ronneby, MARKISOL HOLDING AB!

Årets Guldekengala på Blekinge Convention Center blev en stor succé. Vi från Ronneby fick anledning att stolt visa upp vår nya konferensanläggning. Nöjda gäster minglade, åt, skrattade, dansade och firade Guldekenvinnare i en fräsch, rymlig och toppmodern anläggning. Suveränt uppassade av Ronneby Brunns eminenta personal.

Läs mer om guldeken och vinnarna här...

Guldläge i Ronneby, Let´s fall in love.

Tänk om jag är på den plats jag helst vill vara. Ja, just detta, att vara på rätt plats, är en känsla man får när man möter Ronnebybor. När vi så spånade kring vad den nya Ronnebyfilmen skulle visa var vi snabbt eniga om att det var denna kärlek till sin plats och till människorna där vi ville visa. Den sanna bilden av Ronneby som en kommun med glada nöjda medborgare och besökare med ett rikt friluftsliv, intressant kulturliv och ett brett företagande.

Att stort tack till alla ni som ville vara med och göra filmen till det den är, en film om en kommun som det är lätt att bli kär i.

Ett jättetack till The Playtones för att ni bjöd på denna fantastiska låt, Let´s fall in love.

På filmen medverkar personal från följande företag:
Hagströms Hästar
Björketorps gård
Mandeltårtan
Barnatro AB
Ronneby Svets och Smide
Orbite one
Torghandeln i Ronneby
Cura Park
FiskOnLine
Swedavia, Ronneby Airport

Filmproduktion: Cinematik

Se filmen här...

Publicerad den 5 oktober 2015

Till nyhetslistan