Du är här: Invånare/Företag/Nyheter/Guldeken till Ronneby

Guldeken till Ronneby

Guldeken återvänder till Ronneby med nya priskategorier

Den 6 oktober är det dags för den årliga näringslivsgalan Guldeken som denna gång arrangeras i Ronneby på Blekinge Convention Center, Ronneby Brunn. Som vanligt prisas representanter ur olika delar av näringslivet, men denna gång introduceras även två nya kategorier; Årets Tillväxtpris Swedavia Ronneby Airports pris, samt Hållbara Blekinge, Länsförsäkringar Blekinges pris.

– Swedavia är en aktör som bidrar till regionens tillväxt, men vi kan aldrig bli för många som skapar förutsättningar för att Blekinge ska växa och må bra, säger Mona Glans, flygstationschef. Tillväxtpriset är viktigt för det belyser personer, företag eller projekt som skapar attraktionskraft och inspirerar till innovativt tänkande.

Länsförsäkringar Blekinges pris Hållbara Blekinge presenterades redan i våras då allmänheten fick nominera kandidater som agerat extra hållbart. Juryns urval föll på BTH, Greenwater AB samt Coop Forum Karlshamn.

– Vi är glada över att ta emot Guldeken i Ronneby för fjärde gången i ordningen, säger Roger Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande. Det är en viktig och trevlig tillställning som passar oss perfekt, både utifrån vårt starka näringsliv och konferensanläggningens kapacitet. Vi ser fram emot det.

– Guldeken är inne på sitt tjugotredje år och har blivit en naturlig del i Blekinges näringsliv, säger Jan Lennartsson, projektledare för Guldeken. I vanlig ordning bjuds gästerna på trerätters middag under galan samt underhållning och från scenen med kända artister.

Läs mer här

Publicerad den 1 augusti 2017

Till nyhetslistan