Du är här: Invånare/Ronnebyhus/Om oss

Om oss

Blekinge är det bästa av Sverige koncentrerat i ett enda landskap. Här finns kust, skärgård, hav, insjöar, lummig skog, öppna landskap utspridda som ett pärlband utefter kusten med trevliga städer.

Pärlornas pärla tycker vi är Ronneby. Inte bara för den berömda Brunnsparken utan för att det i Ronneby finns allt. Till och med läget är utmärkt. Med Öresundståget når man snabbt och bekvämt både Malmö och Köpenhamn och från Kallinge tar flyget resenärerna ut i den stora världen. Men det är sällan man behöver lämna Ronneby. Här finns service, butiker, fridfull idyll och inte minst trivsamma bostäder till rimliga priser.

Vi vill ge er ett tryggt och bra boende där vår och samhällets service finns nära dig. I Ronneby är det för övrigt nära till allt. Vi har lägenheter mitt i centrum, utanför och i några av kommunens kransorter. Bland vårt rika urval kan du välja att bo nära mark eller högt upp med fin utsikt, nära skola eller badsjö. Vi har bra TV-utbud, garage, carport och 90% av våra lägenheter har fast bredbands-uppkoppling.