Du är här: Invånare/Nyheter/Invånarmagasin Ronneby i din brevlåda

Invånarmagasin Ronneby i din brevlåda

Efter 25 år är det äntligen dags igen för ett invånarmagasin. Det händer mycket i Ronneby kommun och för att kunna berätta mer och framför allt göra plats för mer dialog mellan medborgarna, föreningslivet, företagen och kommunen har vi utvecklat sidan i gratistidningen Commersen till ett eget magasin.

I detta nummer kan du bland annat läsa om:

Sommarens verandor - Vi listar några av sommarens många besöksmål som är ett måste för dig som gillar god mat, underhållning och umgänge.

Hemma hos - Jennie och familjen Otfors bjuder in till sitt hem och delar med sig av sitt fantastiska Saxemara med riktig Bullerbykänsla.

Speed-dating i skolan - Ronneby kommun testar nya och spännande metoder för att locka nya medarbetare till skolans värld.

Nyanlända startar företag - Läs om SEFI-Starta Eget program för invandrare där deltagare för individuell hjälp med att komma vidare i sina ambitioner.

Världspremiär för e-sport - För första gången i Sverige, ja kanske till och med i världen, direktsändes ett live-event från e-sportvärlden på en biograf i Ronneby.

Klicka på länken till höger för att läsa tidningen på datorn eller i mobilen.

 

Har du inte fått tidningen i din brevlåda?

Hör gärna av dig till Medborgarservice. Kontaktuppgifter hittar du till höger.

Publicerad den 29 juni 2016

Till nyhetslistan