Du är här: Invånare/Miljöteknik/Nyheter/Vi firar - Bredband till alla

Vi firar - Bredband till alla

Ronneby Miljö & Teknik har tecknat ett omfattande samarbetsavtal med Karlshamn Energi inom bredbandsområdet. Detta firar vi genom en stor satsning på utbyggnad av bredbandsnät till villor och lägenheter!

Nu lanserar Ronneby Miljö & Teknik sin omfattande bredbandssatsning Ronnebyporten. Bredbandssatsningen är ett samarbete mellan Ronneby Miljö & Teknik och Karlshamn Energi, såväl rent personalmässigt som att vi har en gemensam beredskap. Vi samarbetar även med Affärsverken i Karlskrona när det gäller utbudet.

Ronnebyporten är den nya samlingsplatsen för digitala nytta- och nöjestjänster i Ronnebys bredbandsnät. Här kan du jämföra och se priser för alla tjänster de olika tjänsteleverantörerna erbjuder för TV, Internet och telefoni. Eftersom det är öppet för alla tjänsteleverantörer ger detta en stor valfrihet och lägre priser för tjänsterna. Du kan läsa mer på www.ronnebyporten.se 

Du kan själv vara med och påverka var vi bygger ut. Genom att anmäla dig på www.bredbandnu.se kan du följa utvecklingen i just ditt område och hjälpa oss när vi tittar på lämpliga områden för utbyggnad. 

Publicerad den 9 juni 2014

Till nyhetslistan